CUKORSOKK

Hozzávalók

 
 

Elkészítés

  1. Vízgőz felett összeolvasztjuk a vajat és csokoládét. Hűlni hagyjuk.
  2. A tojásokat a kétféle cukorral habosra keverjük.
  3. A lisztet elvegyítjük a finomra darált dióval és a csipet sóval.
  4. A kihűlt csokis vajat hozzákeverejük a tojásos masszához, majd a lisztes-diós egyveleget is beleforgatjuk. Az egészet simára keverjük.
  5. Sütőpapírral bélelt tepsibe (egy kb. 27 x 18 x 3 cm-esbe) simítjük a tésztát és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 17 percig sütjük. A brownie sütésekor különösen fontos, hogy sikerüljön eltalálni, mikor vesszük ki a sütőből: akkor jó, amikor a teteje már szilárd, belülről pedig sötét és ragacsos.

 

 

Asztali nézet